Športový klub Frankstona Bombera sa ospravedlňuje po neúspechu

Polo-profesionálny futbalový a netballový klub Frankston Bombers sa ospravedlnil po tom, ako v sobotu uverejnil obrázky na sociálnych médiách členov svojich tímov s ich čiernou kožou v klubovej funkcii.

Posledný čierny riadok v austrálskom šport vybuchol po fotografiách, ktoré sa uskutočnili v noci na party “iPod shuffle party” Bomberov, na ktorom sa účastníci, oblečení ako obľúbení hudobníci, objavili na účtoch klubu v službe Twitter a Facebook.

ktoré sa vyskytlo za posledných 24 hodín a preverené stávkové kancelárie chceme zabezpečiť našim fanúšikom, sponzorom a širšej komunite, že klub nie je žiadnym spôsobom rasistický a bezvýhradne sa ospravedlňuje za akýkoľvek trestný čin, ktorý bol spôsobený, “vyhlásenie klubu čítalo. Predstavte si, že ste z inej planéty…Prečítajte si viac

“Náš klub je riadený skupinou miestnych dobrovoľníkov, ktorí sa usilujú o to, aby poskytli podporné, dobre zamýšľané a prospešné prostredie miestnym futbalistom a netballerom a náš cieľ ako klub je zvýšiť sociálnu súdržnosť medzi komunitou a nerobiť rozdelenie. “Teraz rozumieme tomu, že naše akcie v klubovej akcii v noci spôsobili trestné činy a rozdelenie, a preto sa ospravedlňujeme.Klub sa zaväzuje zaviesť vzdelávací program týkajúci sa zneužívania a diskriminácie, aby sme sa uistili, že z toho budeme vychádzať a budeme vychádzať z lepšieho a vzdelanejšieho klubu. ”

Fotky uverejnené na účte Twitter klubu , ktorá bola odvtedy vymazaná, a stránka Facebook, z ktorej boli odstránené obrázky, boli stretnuté so zmiešanou reakciou na sociálnych médiách. Rapper Briggs priniesol zábery širšiemu verejnému pozorovaniu v sobotu večer a bol obaja pochválený a kritizovaný za to, že tento problém vyvolal. Facebook Twitter Pinterest austrálsky domorodý rapper Briggs tweety Frankston Bombers športové kluby obrazy spoločenskej udalosti 14. mája predstavovať účastníkov blackface.Fotografia: Twitter

Briggs, domorodý austrálsky, neskôr vyslal hlasovú správu, ktorú dostal obsahujúci zneužívajúce komentáre zamerané na neho.

Klub uviedol, že čelí silnému vracaniu v dôsledku jeho počiatočné posty a pripustil, že neodpovedal primerane. “Klub dostal veľa zneužívajúcich a ohrozujúcich komunikácií vo vzťahu k označovaniu a ako dobrovoľníci uznávame, že sme možno nereagovali vhodným spôsobom k tomuto zneužitiu a hrozbám a za to sa bezvýhradne ospravedlňujeme. ”

Vec bola teraz predmetom vyšetrovania AFL South East, povedal klub.

blackface sa objavil v austrálskom športe tento rok, po bastketballer Liz Cambage sa dostal pod ohňom vo februári za zdôraznenie podobného incidentu na strane, ktorá sa zúčastnila jej Opals ‘kolega Alice Kunek. Kunek sa ospravedlnila svojim nasledovníkom “Ktorí boli urážaní mojim predchádzajúcim príspevkom” a pár sa odvtedy stretol premier olympijský výcvikový tábor, hoci mesiac po incidentu, Cambage povedal, že o nej nehovorili tvárou v tvár.

Vo vzťahu k poslednému incidentu sa Cambage tweeted v sobotu večer: “Tu sme ísť znova. ”

Frankston bombardéry boli kontaktované Guardian Austrália v nedeľu, ale povedal, že nebudú ďalej komentovať.

Leave a comment